De Festivalpodcast goes tropical op Rock Werchter 2019

The Class of Rock Werchter 2019
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Na twee lange weken mogen we weer: een nieuwe Festivalpodcast! Voor deze aflevering gaan Jos Willemsen (Festileaks) En Julia Gieskes (KINK) de grens over en strijken neer in het tropische Rock Werchter. Hier bespreken alles wat het festival dit jaar te bieden heeft en nog veel meer!

Hieronder alle redenen waarom jij deze twaalfde aflevering van de Festivalpodcast niet mag missen:

  • Je wordt – letterlijk – van deur tot deur meegenomen naar het festival. Onderweg nemen we daarbij het laatste festivalnieuws met je door, inclusief de eerste geruchten voor 2020.
  • Het is natuurlijk gigantisch heet, maar wat doe je er nou tegen? We vroegen het Yannick van Weeronline, die nog een mooie lifehack achter de hand heeft.
  • We duiken in de vernieuwingen op en buiten het festivalterrein. Welke maatregelen neemt Rock Werchter zelf tegen de zweetkringen en Sahara-temperaturen?
  • Ook bij dezeFestivalpodcast: mojito’s!
  • Komend weekend komen we alweer bijeen op Down The Rabbit Hole voor de volgende podcast. Hier blikken we alvast op vooruit met de Clash Service: Skepta vs. Rolling Blackouts Coastal Fever.
  • Idem dito staat er ook een verse Line-up Mash-up voor je klaar. Dansen maar!

Luister Episode 12

https://open.spotify.com/episode/22zytZ9rtfAe7Uhdmj5359?si=GLyyePoMQ9adkrfGR62ZKQ

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK – waar je ook alle tracklists terugvindt!

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag voor onze Festivalpodcast? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige festival episodes

Deze zomer worden al onze afleveringen opgenomen op de festivalweides. Meer van dit soort afleveringen? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.