De Festivalpodcast #6 op Paaspop: Het festivalseizoen is officieel geopend

festivalpodcast paaspop
Foto: Festileaks

De eerste Festivalpodcast óp een festival is een feit! Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) nemen je mee over het festivalterrein, vertellen weer over een bijzonder act en nog veel meer.

Hier de volledige lijst aan onderwerpen van de zesde aflevering van de Festivalpodcast:

  • We zijn present op het eerste festival van het seizoen: Paaspop 2019! We nemen dan ook in detail de dagen door, terwijl we je in vogelvlucht rondleiden over het terrein en de eerste hoogtepunten.
  • Ook spreken met Anouk ter Haar van Eventbrite over de opkomst van het aanbod in VIP-arrangementen op festivals. Hoe ontwikkelt zich dit in het festivallandschap binnen de Benelux en is dit überhaupt een goede ontwikkeling?
  • We duiken in het repertoire van Pip Blom en checken samen met haar manager en cultheld DJ Arnold welke plek zij inneemt op de festivalweide.
  • Ook sluiten we de aflevering opnieuw af met een kersverse line-up mash-up. Deze keer: All Points East 2019 in Engeland.
  • En natuurlijk een kort overzicht van het festivalnieuws van de afgelopen weken.

Luister Episode 6

https://open.spotify.com/episode/2bLLh491347Fz4ucROoboD?si=MAJ3lpIMSMeXF7fNfC5mqA

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify of via de player op de site van KINK.

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige episodes

Vorige afleveringen van de Festivalpodcast terugluisteren? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen