De Festivalpodcast #11: “Butlers, kasteeltokkelen en een verstopte trol op Mañana Mañana”

Mañana Mañana 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

We mogen weer! Onze elfde aflevering van de festivalpodcast staat in het teken van Mañana Mañana, waarbij we het hele festival voor je uitpluizen. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) nemen je mee de festivalweide, sturen voor het gemak een reporter op pad op en bespreken alle ins en outs rondom Mañana Mañana 2019!

Hier de volledige lijst aan onderwerpen van de elfde aflevering van de Festivalpodcast:

  • We nemen alles met je door over Mañana Mañana 2019! Van de festisherpa tot aan de zelftap en de kasteelhond tot Nozem.
  • Onze razende reporter Kylian gaat op pad, waarbij we eigenlijk nog steeds niet weten of hij nog steeds bij Kasteel Vorden rondzwerft.
  • We gaan op onderzoek uit om te kijken of het Nederlandse festivallandschap vol zit. Heeft het opzetten van iets nieuws nog wel zin?
  • We blikken alvast vooruit naar de volgende aflevering op Rock Werchter 2019, met onze Clash Service: Muse vs. Underworld.
  • Ook – zoals je van ons gewend bent – staat er nog een hele lading festivalnieuws en een gelikte mash-up line-up op je te wachten.

Luister Episode 11

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK – waar je ook alle tracklists terugvindt!

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige festival episodes

Deze zomer worden al onze afleveringen opgenomen op de festivalweides. Meer van dit soort afleveringen? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2023

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 8-11 juni 2023
Line-up
ELEPHANT
Wodan Boys
Tickets Dagkaarten vanaf €37.5. Combitickets vanaf €95. Kopen