DTRH-festivalgangers: Welke T(h)om voel jij je vandaag?

DTRH Tom
Photo: Debbie Spaan / Festileaks

De line-up van Down The Rabbit Hole is genre-overstijgend en kent daarmee vele gezichten. Maar wat wil het toeval: op het programma staan niet één, niet twee, ook niet drie, maar wel vier artiesten met de voornaam T(h)om!

Tom Smith (frontman van Editors), Thom Yorke, Tom Barman (frontman dEUS) en Tom Trago hebben één ding gemeen: ze staan allemaal op het programma van DTRH 2019. Ze zijn zeker niet alle vier in één muzikaal hokje te stoppen, maar ook in andere expressie zijn ze totaal verschillend. Daarom vroegen wij de festivalgangers: “Welke T(h)om voel jij je vandaag?”

Tom Trago

De meningen verschillen over deze dj/producer. Zo roept Tessa (21): “Ik voel me wel als die gast met die ogen dicht. Lekker chill, lekker genieten.” Daar is niet iedereen het mee eens. Zo raadt Xandra (38) Tom Trago aan ‘voor iedereen die vroeg wil pieken’ en zegt Lieve (23) vastberaden: “Ik wil graag dansen dus ik voel me zeker Tom Trago vandaag!”

Tom Smith

DTRH Tom
Photo credit: Festileaks / Alejandra Broersma

Met de headlineshow van Editors vanavond op het programma, is Tom Smith ook zeker top of mind bij het publiek. Tommie (25) waant zich met masker even een ster: “Ja, als ik mijn haren even strak overeind zet, ben ik net Tom Smith.” Deborah (40) kan de hele dag al aan niks anders meer denken: “Vanmorgen werd ik wakker door de stem van Tom; Editors was al vroeg op de dag aan het soundchecken en dat was op camping 1 goed te horen!”

Tom Barman

DTRH Tom
Photo credit: Festileaks / Debbie Spaan

De eerste reactie van Rianne (28) is niet de meest positieve: “Hij is een beetje boos, ik denk dat ik me zondagavond zo voel.” Maar de achternaam van deze Tom, leent zich natuurlijk voor allerhande grapjes. Zo kan Ronald (41), die zich hier op het Brand Bierenterras bevindt, zich goed identificeren met Tom Barman. Hij biedt hem zelfs zijn pint aan!

Thom Yorke

Photo credits: Festileaks / Alejandra Broersma

Helaas was Thom Yorke niet populair. De befaamde frontman van Radiohead is misschien wel geliefd om zijn muziek, maar niet om zijn vibe en gezichtsuitdrukking. Hij is dan ook maar door één persoon gekozen, met name uit medelijden. “Hij ziet er bedroefd en depressief uit en dat wil je eigenlijk niet op een festival zien.”

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole 2019 was alweer de zesde editie van het festival op de Groene Heuvels in Beuningen. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in het korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar stonden op het affiche en zorgden mede voor het snel uitverkopen van het festival.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen