Thom Yorke, Underworld, Editors en meer naar Down The Rabbit Hole 2019

Foto: Cambria Harkey/Lollapalooza 2016

De stilte rondom de zesde editie van Down The Rabbit Hole komt vandaag tot een einde. Het festival presenteert vandaag de eerste namen. Onder andere Thom Yorke en Underworld zijn volgend jaar in Beuningen te bewonderen.

Na de meer dan geslaagde editie van afgelopen zomer voegt de organisatie van Down The Rabbit Hole de eerste namen toe aan het programma. Naast bovengenoemde acts zijn ook Robyn, Foals en Vampire Weekend van de partij. Het volledige affiche ziet er tot nu als volgt uit:

Vorig jaar gaven onder andere Queens of the Stone Age, Nick Cave & the Bad Seeds en Anderson .Paak nog optredens in de Groene Heuvels.

Thom Yorke

Foto: Eric Pamies

Thom Yorke is vooral bekend als frontman van de Britse band Radiohead. Hiermee brak hij in 1993 door met het het album Pablo Honey. Sindsdien is Radiohead een van de grootste bands binnen de alternatieve muziek.

Buiten Radiohead om zit Yorke echter ook niet stil. Zo heeft hij in 2013, met onder andere Flea, in de supergroep Atoms for Peace gezeten. Daarnaast heeft hij nog twee solo-albums uitgebracht, waarvan het meest recente album – Tomorrow’s Modern Boxes – in 2014 uitkwam. Dit jaar bracht Yorke ook nog een soundtrackalbum uit voor de horrorfilm Susperia.

Down The Rabbit Hole 2019

DTRH18 Hotot
Photo credit: Debbie Spaan / Festileaks

Niet lang na afloop van het festival was het hoge woord eruit: Down The Rabbit Hole 2019 vindt volgend jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli. Afgelopen jaar waren onder andere Queens of the Stone Age, Fever Ray, David Byrne en Franz Ferdinand in Beuningen te bewonderen. Tickets gaan 15 december om 11:00 in de verkoop. Voor een weekendkaart betaal je €159,-, exclusief 10 euro servicekosten. Er zijn geen dagkaarten beschikbaar. Voor meer informatie over de aankomende editie check je de website.

Voorbereiden? Beluister dan onze playlist op Spotify hieronder of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kun je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam