Eventbrite kondigt terugbetaling van Vestiville-tickets aan

Photo: Facebook Vestiville

Afgelopen vrijdag werd Vestiville op het laatste moment afgelast. Eerder was het onduidelijk of er een terugbetaling zou zijn voor het festival. De website heeft nu bevestigd hun deel van de verkochte tickets terug te betalen.

Fans die tickets hadden gekocht via Eventbrite voor het nieuwe Belgische hiphopfestival Vestiville, wat op het laatste moment werd afgezegd vanwege veiligheidsredenen, krijgen toch hun geld terug.

Eerder had de organisatie aangegeven de tickets terug te betalen, toch werd er getwijfeld of dit ook daadwerkelijke haalbaar is. Inmiddels heeft Eventbrite aangekondigd de tickets terug te betalen. Ondanks dat er nog onzekerheid over het geld tussen Eventbrite en de organisatie van Vestiville heeft de website besloten alle tickets terug te betalen. Of de gekochte tickets van Festiticket ook terug worden betaald is nog niet duidelijk.

Vestiville

Vestiville was de nieuwste aanwinst op het gebied van hiphopfestivals in België. Het Lommelse festival zou plaatsvinden van 28 tot en met 30 juni in Kristalpark-Balendijk in het Belgische Lommel. Onder andere Cardi B, Future en Migos stonden op het affiche. Het festival is echter op het laatste moment geannuleerd. De organisatie heeft aangegeven dat ticketkopers hun geld terug krijgen. Eerder werd hier over getwijfeld maar ondertussen is bevestigd dat er daadwerkelijk een terugbetaling komt voor de kopers via Eventbrite. Voor andere verkooppunten, zoals Festicket, is dit nog niet bevestigd.