Show Beirut op Down The Rabbit Hole 2019 onzeker wegens ziekte zanger

Beirut
Foto: Eric Pamies

Het optreden van Beirut op Down The Rabbit Hole 2019 lijkt mogelijk aan een zijden draadje te hangen. De Amerikaanse band cancelde gisteren namelijk hun show in Madrid vanwege een keelontsteking van zanger Zach Condon.

In een Facebookbericht laat de band gisterenavond weten genoodzaakt te zijn het optreden in Madrid te annuleren door gezondheidsproblemen van de zanger. Zach Condon heeft last van een acute keelontsteking, waardoor ook het optreden op Down The Rabbit Hole wellicht in gevaar kan komen. Beirut staat aanstaande zondag op het podium in Beuningen. Hopelijk kan Condon op tijd herstellen van zijn fysieke ongemakken!

Vooralsnog staat een optreden op het Spaanse Vida Festival van vanavond nog gewoon de planning. Fingers Crossed dus!

Beirut

Beirut Shoot Zach 2011

De Amerikaanse band Beirut rondom Zach Condon timmert al sinds 2006 aan zijn muzikale weg. In dat jaar verscheen debuutalbum Gulag Orkestar. Nu bijna vijftien jaar later is Beirut een graag geziene gast met zijn combinatie tussen indie-rock en wereldmuziek. Begin 2019 bracht de band zijn meest recente album Gallipoli uit. Ter promotie van dit album toeren de Amerikanen deze zomer langs diverse Europese festivals, waaronder Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole 2019

down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

In 2019 is Down The Rabbit Hole alweer toe aan zijn zesde editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’, heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monáe
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.