Festileaks 50: nieuwe muziek van o.a. Lana Del Rey, The 1975 en Elbow

the 1975
Photo: Ben Houdijk

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In de bijgewerkte playlist kunnen jullie nu genieten van splinternieuw materiaal van Lana Del Rey, The 1975, Elbow en Two Door Cinema Club. Dus waar wacht je nog op?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner best tracks, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

What’s new(s)?

Het is weer genieten geblazen, want wat te denken van de officiële release van het nieuwe album van BROCKHAMPTON? Of de nieuwe singles van Mika, DIIV en Allah-Las? Ook Missy Elliott, Stereophonics en Milky Chance zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Big Thief! Ross From Friends! Highly Suspect! En nog veel meer dus. Ze wachten weer op je: vijftig stomende tracks. Geniet!

Festivallen op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Zo hoef je helemaal niet te wachten tot het ein-de-lijk Pinkpop 2020 is, maar kun je ook thuis nog lekker helemaal onderdompelen in de editie van afgelopen jaar met de Pinkpop 2019 line-up.

Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal nageniet van je favoriete festivals afgelopen seizoen? Check dan nu de line-ups in de verschillende festival playlists:

Richt je je liever op je favoriete festivalacts van 2019? Abonneer je je dan op ‘Best Tracks’ van onder meer Twenty One Pilots, Tame Impala en Ed Sheeran, waarin we de 20 meest favoriete nummers per artiest hebben verzameld in één playlist.

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!