Five Finger Death Punch en Megadeth naar AFAS Live

Five Finger Death Punch

Pak de luchtgitaren maar vast uit de kast. Five Finger Death Punch en Megadeth gaan samen op tournee. 26 januari zijn beide metalbands te bewonderen in de AFAS Live.

Dit is niet het enige goede nieuws. Er is namelijk ook nog een voorprogramma, welk wordt verzorgd door Bad Wolves. De drie acts doen naast Amsterdam nog 19 andere Europese steden aan, waaronder Oberhausen, Londen en Parijs. Wat opvalt aan de reeks concerten, is het ontbreken van een Belgische datum. Het is goed mogelijk dat deze tour in de zomermaanden wordt opgevolgd door een rondje langs de festivals. Een grote kanshebber is dan uiteraard Graspop.

De ticketverkoop van dit gitaargeweld start vrijdag 13 september 9u via Ticketmaster. Je bent € 67,20 kwijt voor een kaartje. Daarmee heb je zelf de keuze of je gaat staan of zitten.

Check de aankondiging voor de AFAS Live hieronder:

Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch is een metalband uit de Amerikaanse gokstad Las Vegas. De groep ziet in 2005 het levenslicht en brengt in de jaren die daarop volgen krakers uit als ‘Bad Company’, ‘Wrong Side of Heaven’ en ‘Jekyll and Hyde’. De samenstelling van de heren kent een grillig verloop. Zo loopt vanwege een alcoholverslaving van zanger Ivan Moody twee jaar geleden het optreden in de Tilburgse 013 in de soep. In het vervolg van die tour neemt Tommy Vext de honneurs waar, met onder meer een voor het publiek gratis herkansing in de Brabantse concertzaal.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel