Pet Shop Boys op tournee tijdens festivalseizoen 2020

Pet Shop Boys kondigt een nieuwe tour aan. Deze vindt plaats tijdens het festivalseizoen van 2020.

De Britten maken bekend een bezoek te brengen aan het Verenigd Koninkrijk. In mei en juni spelen ze zeven shows. Deze shows vormen het begin van hun ”Greatest Hits”-tour. Ook laten de mannen weten dat in januari een nieuw album verschijnt. De aankondiging via Instagram vind je hieronder.

Pet Shop Boys is dus volgend jaar mei en juni in de beurt van Europa. Of het duo ook daadwerkelijk een bezoek brengt aan Europese festivals, is tot nu toe nog niet bekend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Pet Shop Boys are thrilled to announce seven UK shows to open their first-ever greatest hits tour – Dreamworld: The Greatest Hits Live – in May/June 2020. Beginning on Thursday, May 28th at London’s O2, the tour will see PSB perform at arenas across the country, ending at Glasgow’s SSE Hydro on Saturday June 6th. Tickets for the tour will go on sale at 10am on Friday via the link in the bio section. PSB have also unveiled their brand new single “Dreamland”, which is out now on all digital services. The song features Olly Alexander of @yearsandyears and is the first song to be taken from the upcoming PSB album set to be released in January 2020. Its title and artwork will be made public soon. Listen to “Dreamland” and pre-save the album now via the link in the bio section.

Een bericht dat is gedeeld door @ petshopboys op

Pet Shop Boys

Neil Tennant en Chris Lowe vormen samen het Britse duo Pet Shop Boys. Je kent ze vast wel van hits als ‘Go West’, ‘Always On My Mind’ en’ It’s A Sin’. Het nieuwe album verschijnt in januari 2020. Ook gaan de mannen op tour tijdens het festivalseizoen van 2020. In 2018 stonden de heren op FIB Benicàssim.