Pet Shop Boys, Justice, The Kooks en meer naar FIB Benicàssim Festival 2018

Festivals nieuws vanuit Spanje: FIB Benicàssim Festival 2018 heeft nieuwe namen toegevoegd aan het affiche. Deze zomer geven onder andere Pet Shop Boys, Justice en The Kooks een optreden in de Spaanse zon.

Naast bovenstaande namen is onder andere ook de komst van Madness, Sleaford Mods en Belle and Sebastian bevestigd. Pet Shop Boys zijn naast The Killers, Liam Gallagher en Travis Scott toegevoegd als headliner van het festival. Dit is pas het tweede optreden voor Pet Shop Boys deze zomer, dus wie weet waar we de mannen nog meer kunnen verwachten.

De gehele line-up van het FIB Benicàssim festival is op de onderstaande poster te zien. Hier worden in aanloop naar het festival nog meer namen aan toegevoegd.

Justice

De mannen van Justice gaan volgend jaar op tournee! Het duo achter hits als ‘D.A.N.C.E.’, ‘Civilization’ en ‘Genesis’ is een graag geziene gast op de festivals. In het verleden waren de heren onder andere te zien op Rock Werchter, Dour, Roskilde en Sziget. Vorig jaar maakten de heren al een rondje langs de festivals. Zo speelden ze op Colours of Ostrava en Bilbao BBK Live. Daarnaast maakte de electronische band remixes voor Franz Ferdinand, MGMT en Soulwax. Dit jaar kan je Justice ook terug zien op bijvoorbeeld Main Square FestivalWe Are Electric of Cruïlla.

FIB Benicàssim Festival 2018

FIB Benicàssim Festival vindt in 2018 plaats van 19 t/m 22 juli in Benicàssim aan de Middellandse zee in Spanje. Afgelopen jaar waren onder meer The Red Hot Chili Peppers, The Weeknd en Kasabian te bewonderen. Eerder werd de komst van The Killers bekend gemaakt voor de komende editie. De komst van onder andere Liam Gallagher, Bastille en Travis Scott werd eerder via Twitter door Nothing But Thieves gelekt.

De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor vier dagen festival plus camping ben je € 155,- (excl.) kwijt. Ga voor meer informatie naar de officiële festivalsite.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen