The Script onthult nieuwe single ‘The Last Time’

De Ierse band The Script laat weer eens van zich horen. De mannen brachten in 2017 hun laatste studioalbum Freedom Child uit en dat was direct hun laatste wapenfeit. Met de nieuwe single ‘The Last Time’ doorbreken ze de stilte.

Het is vooralsnog onduidelijk of de nieuwe single ook de komst van een nieuw album inluidt. The Script heet zich op sociale media en op de officiële website nog niet uitgelaten over een mogelijke nieuwe langspeler.

Dat er beweging is in het kamp van The Script, is voor veel festivalgangers prettig nieuws. De band rondom zanger Danny O’Donoghue is een graag geziene gast op veel festivals en de groep heeft mede daardoor de laatste jaren grote stappen gemaakt. Tijdens de laatste drie Europese festivaltours, in 2013, 2015 en 2018, stonden ze telkens op Pinkpop en Rock Werchter.

Check de nieuwe single hieronder:

The Script

The Script

De Ierse rockband werd opgericht in het jaar 2001 te Dublin. De band bestaat uit leadzanger en toetsenist Danny O’Donoghue, gitarist Mark Sheehan en drummer Glen Power. We kennen de heren natuurlijk allemaal van de hitsingles ‘The Man Who Can’t Be Moved’ en ‘Breakeven’. The Script heeft ondertussen wel bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Het laatste en vijfde studioalbum, Freedom Child, is verschenen in 2017. Inmiddels is al wel de nieuwe single ‘The Last Time‘ uitgebracht, maar het is nog onduidelijk of er een complete plaat op komst is. De groep gaf in het kader van Freedom Child nog twee optredens in een uitverkochte Ziggo Dome en de mannen speelden op Pinkpop en Rock Werchter.