Advertisement

Josh Homme hint naar wereldtour met Desert Sessions

queens of the stone age josh homme

Fans van Josh Homme opgelet! Op de site van Desert Sessions is zojuist te zien dat de band op tour gaat. Waar en wanneer ze op de planken te zien zijn wordt later bekend gemaakt.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Josh Homme opnieuw bezig lijkt te zijn aan een nieuwe sessie in de woestijn, samen met zijn vrienden waaronder Dave Grohl en Billy Gibbons. Nu hint de frontman van Queens Of The Stone Age naar een nieuwe wereldtour.

Wanneer je op de website van Desert Sessions naar het gedeelte “wereldtournee” gaat krijg je een overzicht van een nog onbekend tourschema te zien waarop met grote letters geschreven staat: “Coming soon”.

Of ze deze zomer te zien zullen zijn op de festivals is momenteel dus nog onzeker. Nog niet eerder stond de Queens of the Stone Age frontman met de Desert Sessions op festivals in Nederland. Wel stond zijn ‘eigen’ band in 2018 nog op Mad Cool en Down the Rabbit Hole.

Desert Sessions

Desert Sessions is een muziekproject van Josh Homme, beter bekend als de frontman van Queens Of The Stone Age. Bij deze sessies nodigt Josh zijn bevriende muziekanten uit om nummers op te nemen in de woestijn. In 2003 kwam de laatste plaat uit. Nu 16 jaar later komt de nieuwe langspeler in de rekken te liggen. Volgens Billy Gibbons zal dit rond Halloween, dus eind deze maand, zijn!