Advertisement

Lenny Kravitz in 2020 naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz heeft een nieuwe tour aangekondigd. In 2020 tourt hij door heel Europa en zien we hem onder andere terug in Ziggo Dome en het Sportpaleis.

Heb je Lenny Kravitz afgelopen zomer gemist op Hello Festival in Drenthe? Dan krijg je een nieuwe kans om de zanger aankomend jaar te zien! Kravitz heeft namelijk de nieuwe ‘Here To Love Tour’ aangekondigd. Met deze tour doet hij Oceanië en Europa aan.

Of hij aankomende zomers ook terug te vinden is op de festivalweides is nog niet duidelijk. In zijn schema zit een groot gat tussen 10 en 20 juli. Dit zou kunnen betekenen dat we hem bijvoorbeeld op Mad Cool Festival, Bospop of North Sea Jazz kunnen zien schitteren op het podium. De tour eindigt 25 juli, dus misschien zien we Lenny Kravitz in augustus wel terug op Sziget of Pukkelpop.

Lenny Kravitz staat op 24 juni 2020 in de Ziggo Dome en 23 juni in het Sportpaleis. Tickets gaan 18 oktober om 10:00 in de verkoop. Prijzen variëren tussen €54.88,- en €110.88,-.

Lenny Kravitz

Photo: Ben Houdijk

Lenny Kravitz ken je waarschijnlijk wel van zijn monsterhits ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Fly Away’ en ‘Always on the Run’. De Amerikaanse zanger is al sinds 1988 actief in de muziekindustrie. Sinds zijn debuutalbum Let Love Rule heeft hij nog tien andere albums uitgebracht. Het meest recente album, Raise Vibration, ligt sinds enkele dagen in de schappen. Naast zanger is Kravitz ook acteur. Hij speelde onder andere in de Oscar-winnende film ‘Precious’ (2009) en in deel één en twee van ‘The Hunger Games’ (2012 & 2013). In 2017 tourde de zanger nog door Europa, waarbij hij geen festivals in de Benelux aandeed. Wel kwam hij naar de Ziggo Dome en het Sportpaleis.