Advertisement

Metallica telt af naar 10 oktober

metallica

Rockers opgelet! Metallica komt donderdag 10 oktober met nieuws. Op een speciale website is een klok te zien die aftelt naar 10 oktober.

Als je de resterende tijd gaat uitrekenen, wordt duidelijk dat hij donderdag 10 oktober om 12 uur afloopt. Om de klok te zien klik je hier.

Dit nieuws zou te maken kunnen hebben met de film Metallica S&M2, die de dag ervoor in première gaat. Het zou zomaar kunnen dat het hier gaat om de aankondiging van een live-album dat bij de film hoort.

Dat Metallica met nieuws komt, is opvallend te noemen. Onlangs werd zanger James Hetfield nog opgenomen vanwege zijn alcoholverslaving.

Metallica

De Amerikaanse band Metallica houdt zijn muzikale reputatie al bijna 40(!) jaar lang hoog. De band ontstond begin jaren ’80 en scoorde sindsdien wereldhits met onder meer ‘Master Of Puppets’, ‘Enter Sandman’ en ‘Nothing Else Matters’. Het laatste wapenfeit van de heren dateert alweer uit 2016, toen Hardwired…To Self-Destruct verscheen.

Het is alweer even geleden dat ze voor het laatst op Europese festivals opgetreden hebben. In 2018 deed de band wel het Amerikaanse Austin City Limits aan en afgelopen zomer deden ze een Europese stadiontournee. Het is dus hoog tijd dat we James Hetfield en consorten weer eens op de Europese festivalweides gaan zien.