Tame Impala, Caribou en meer naar All Points East 2020

606
Lowlands Tampe Impala
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Daar zijn ze dan, de eerste namen voor All Points East 2020. Onder meer Tame Impala en Caribou betreden in mei de planken van het Britse festival.

De eerste lading namen voor All Points East 2020 is bekend! Naast bovenstaande namen staat ook onder meer Whitney op het affiche. Alle nieuwe namen vind je hieronder.

  • Tame Impala
  • Whitney
  • Caribou
  • Glass Animals
  • Rolling Blackouts Coastal Fever

Dit is de eerste festivalshow van Tame Impala in Europa. All Points East vindt twee weken voor Best Kept Secret en vier weken voor Down The Rabbit Hole plaats. Er is een kans dat we Kevin Parker en Co terugzien in Nederland.

All Points East strikt altijd behoorlijke namen. Afgelopen editie stonden onder meer acts als Mumford & Sons, Bon Iver en Christine and the Queens op het affiche van het festival.

All Points East

Photo: Jordan Curtis Hughes (All Points East 2018)

All Points East is een tiendaags festival dat plaatsvindt in het Victoria Park te Londen. De eerste editie was in 2018, wat betekent dat het komende zomer voor de derde keer van start gaat. Dit houdt niet in dat je er geen grote namen kunt verwachten. Zo konden we onder meer al Mumford & Sons, Bon Iver, The Chemical Brothers en The National op het Britse festival. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Tame Impala, Whitney en Caribou.

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Datum: 22-31 mei
  • Tickets: nog niet bekend
  • Meer informatie vind je terug op de website van het festival.

Tame Impala

Photo: Ben Houdijk

Tame Impala werd in 2007 door Kevin Parker opgericht en hoewel Parker tourt met vaste bandleden, betreft het in de studio toch echt een soloproject. Zijn muziek is het best te omschrijven als psychedelische rock. In 2008 oogstte de eerste EP in thuisland Australië onmiddellijk succes.

In 2010 en 2012 volgen de eerste langspelers InnerSpeaker en Lonerism. Laatstgenoemde werd zelfs genomineerd voor een Grammy, maar toch brak Tame Impala pas in 2015 door bij het grote internationale publiek met Currents. Voor de fans is het nu wachten op de vierde plaat The Slow Rush, die 14 februari 2020 uit komt.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.