Mumford & Sons laatste headliner All Points East 2019

Het Britse All Points East presenteert de laatste headliner. Mumford & Sons neemt op 1 juni hun concept Gentlemen of the Road mee naar Victoria Park.

Naast de bevestiging van de ontbrekende headliner kleur het festival direct de rest van het programma in. Voordat Mumford & Sons hun show aftrapt zijn er nog acht andere acts te bewonderen. Check alle bevestigingen in het overzicht:

  • Mumford & Sons
  • Leon Bridges
  • Dizzee Rascal
  • The Vaccines
  • Dermot Kennedy
  • Sam Fender
  • Jade Bird
  • Gretta Ray
  • Dizzy

Eerder werd de komst van onder andere Christine and the Queens, Bon Iver en Bring Me The Horizon naar Victoria Park bekendgemaakt.

Mumford and Sons

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De Britse band Mumford & Sons heeft zich door de jaren heen bewezen als een absolute festivaltopper. Nadat de band in 2009 hun debuutalbum Sigh No More uitbracht, was hun folkrock lange tijd niet weg te slaan uit de hitlijsten. Hoewel de muziekstijl inmiddels wat is veranderd, blijft de band onverminderd populair.

De afgelopen jaren was de band een graag geziene gast op de Europese festivalweides. Zo deden de heren in 2017 een uitgebreide tour langs onder meer Lowlands en Pukkelpop. In 2019 is Mumford & Sons te zien op PinkpopRock Werchter en Hurricane.

All Points East 2019

Photo: Jordan Curtis Hughes (All Points East 2018)

Het tiendaagse All Points East vindt volgend jaar voor de tweede keer plaats, in het Victoria Park in London. Het festival duurt van 24 mei tot en met 2 juni 2019. Meer informatie vind je op de website. Inmiddels zijn onder andere The Chemical BrothersBon Iver en Christine and the Queens bevestigd. De reguliere verkoop is op vrijdag 16 november 9.00 uur gestart via de festivalwebsite. De prijs van een ticket voor één dag bedraagt £62,95 exclusief boekingskosten, wat omgerekend neerkomt op zo’n €72,-.

De editie van 2018 viel goed in de smaak, met optredens van LCD Soundsystem, The War On Drugs en Lorde. Ons Festivalrapport geeft je een kleine sfeerimpressie.

All Points East Logo

All Points East 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk
Datum 19-28 augustus 2022
Tickets Kopen