Wat je moet weten over de kaartverkoop van Zwarte Cross 2020

Zwarte Cross
Photo: Joëlle van Wissen / Festileaks

Tijd om de wekker en de Nozem klaar te zetten! Morgenochtend gaat namelijk de kaartverkoop voor Zwarte Cross 2020 van start. Hieronder staat alles wat je moet weten over deze wereldwijde verkoop.

Trouwe leden van Harder! konden afgelopen week al kaarten scoren in de voorverkoop. De rest van de wereld kan morgenochtend om 11:00 uur tickets voor het Achterhoekse festival bemachtigen. De link naar de ticketshop wordt morgenochtend op de social mediakanalen van Zwarte Cross gezet. Daarnaast zal de officiële festivalwebsite automatisch doorverwijzen naar de ticketshop. Er zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar:

  • Dagkaarten. Deze geven toegang tot het festival- en het crossterrein op de dag waarvoor je ze koopt, dus ofwel vrijdag, zaterdag of zondag. Je kan hiermee echter niet het Walhalla of de camping op. Ze kosten €32,50. Voor kinderen t/m 15 jaar is dit €10,-.
  • Campingkaarten. Met deze kaarten kun je het Walhalla en het festival-, camping- en crossterrein op van donderdag tot en met zondag. Deze kosten €132,50. Voor deze kaarten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een campingkaart inclusief plek voor een caravan of camper €482,50 (waarvan €300,- borg).
  • Grasnapolsky-kaarten. Hiermee kan je naar het Walhalla, festival- en campingterrein en overnachten in het luxe kampeerhotel Grasnapolsky, waar je ingerichte twee- of vierpersoonstent al klaarstaat! Deze kosten €365,- per stuk (waarvan €50,- borg). Ook voor deze kaarten moet je 18 jaar zijn.

Dit jaar wordt er gewerkt met een wachtrij. Hoe deze precies werkt en hoe je het beste door het bestelproces komt, lees je op de website van Zwarte Cross.

Zwarte Cross 2020

Zwarte Cross 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Doldwaze crossers, liters Nozem en meer podia dan je je kan voorstellen: Zwarte Cross heeft het allemaal. Naast de muziek en het crossprogramma zijn er bergen randactiviteiten, theater en cabaret op het terrein te vinden. Afgelopen editie stonden onder meer Scooter, Kraantje Pappie en The Mavericks op de planken.

  • Locatie: Lichtenvoorde
  • Data: 16 tot en met 19 juli 2020
  • Tickets: verkoop start 23 november om 11:00 uur
  • Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van het Achterhoekse festival.