Het beste van week 9: nieuwe namen voor Best Kept Secret en meer

Down The Rabbit Hole geschiedenis
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Afgelopen week was weer een week vol nieuwe bevestigingen en ander festivalnieuws. Onder andere Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole kwamen met nieuwe namen en Sziget maakte de dagindeling bekend. Hier lees je het beste van week 9!

1. Nieuwe namen voor Best Kept Secret 2020

De organisatie van Best Kept Secret strooide afgelopen week met nieuwe bevestigingen. In de podcast De Zendmast, in samenwerking met Vera On Track en 3FM, werden onder meer Mura Masa, Khruangbin en DJ Shadow bekendgemaakt. De dag erna kwamen daar – met onder andere Pip Blom en WIES – nog eens een aantal namen bij.

2. Twintig nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole 2020

Deze week kwam Down The Rabbit Hole 2020 met maar liefst twintig nieuwe namen voor komende zomer. Onder meer Brittany Howard, Sam Fender en Donnie staan in juli op de planken van het festival. Ook Romy van The xx is aanwezig in Beuningen; zij geeft een dj-set op het festival. Groepstickets voor Down The Rabbit Hole 2020 waren in no-time uitverkocht, maar reguliere tickets zijn nog verkrijgbaar.

3. De Festivalpodcast: Heeft het coronavirus impact op onze festivalzomer?

Nu beschikbaar in een podcast-app bij jou in de buurt: de nieuwste aflevering van de Festivalpodcast. Julia Gieskes (KINK) en Jos Willemsen (Festileaks) bespreken het laatste nieuws en wat je absoluut niet mag missen het komende festivalseizoen. In deze aflevering bespreken we onder andere het effect van het coronavirus op de festivalzomer, de eerste namen voor Sziget 2020 en het festival Secret Solstice.

4. MEROL, Serious Boaters en meer voor Paaspop 2020

Het was even stil rondom Paaspop 2020, maar de organisatie laat weer van zich horen. Onder meer MEROL en Serious Boaters treden aan. Daarnaast kun je feesten bij Dansado & de Feestneger en kun je tijdens het WK Schuifelen je schuifel-skills showen met je geliefden. Maar dit is nog niet alles; alle nieuwe bevestigingen check je hier.

5. 6 redenen waarom de Sziget Express de perfecte festival pre-party is

Sziget staat bekend om zeven dagen feest in de Hongaarse zon. Maar zelfs voor je toe bent aan headliners als Dua LipaKings of Leon en The Strokes begint het feest al in de Sziget Express: de speciale trein die van Amersfoort naar het festival rijdt. Wat dacht je van een bar in de trein en een heuse partywagon? Check hier wat je kunt verwachten van de Sziget Express.

6. WOO HAH! 2020 presenteert Royce Da 5’9″, Trippie Redd en meer

Nieuwe namen voor WOO HAH! 2020! Naast Royce Da 5’9″ en Trippie Redd staan onder andere SiR en Sevn Alias op het festival. Trippie Redd stond afgelopen jaar ook al op het festival. En alsof dat niet genoeg is worden er volgende week weer nieuwe artiesten aangekondigd. Daarnaast laat het festival weten dat de zondag al voor 80% uitverkocht is.

7. Sziget 2020 maakt dagindeling bekend

Na de bekendmaking van de eerste namen voor Sziget 2020 is het nu tijd voor de dagindeling. Het puzzelen kan beginnen, want het is eindelijk bekend wie precies op welke dag speelt. Zo wordt het ook een stuk makkelijker voor elke dag je een kaartje moet kopen. Tenminste, als je niet gewoon zeven dagen achter elkaar losgaat dan.

8. 35 nieuwe namen voor Zwarte Cross 2020

Ook Zwarte Cross 2020 komt met nieuwe namen. Onder de maar liefst 35 nieuwe bevestigingen bevinden zich onder meer Donnie, Kenny B en Dr. Lektroluv. De complete lijst met bekendgemaakte acts vind je hier. Kaarten voor het festival zijn al helemaal uitverkocht. Wie er nog bij wilt zijn, zal zijn geluk moeten beproeven op Ticketswap.

9. Waarom Balaton Sound een Walhalla is voor Belgische feestgangers

Op 8 tot en met 12 juli barst het Hongaarse Balaton Sound weer los. Elk jaar reizen er duizenden Belgische festivalliefhebbers af naar het Balatonmeer om te genieten van de elektronische wereldtop onder het genot van de Hongaarse zon. Maar waarom is Balaton Sound nou juist voor veel Belgen de ideale festivalbestemming? In dit artikel vertellen we het je.

Het beste van Festileaks

Elke week zijn er weer nieuwe bevestigingen, annuleringen of ander festivalnieuws in festivalland. Zeker in het festivalseizoen is het lastig om de snelle ontwikkelingen bij te houden en gaat er nog wel eens wat langs je heen. Daarom geven we je elk weekend graag een overzicht van de belangrijkste content van de afgelopen week. Zo ga jij helemaal up-to-date de nieuwe week in!

FESTEN Logo

FESTEN 2023

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 10 maart 2023
Line-up
Thissa
MALOU
Tickets Niet meer beschikbaar.