Ed Sheeran last voorlopig een pauze in

433
Ed Sheeran

Slecht nieuws voor fans van Ed Sheeran. De Britse singer-songwriter heeft eerder vandaag bekendgemaakt voorlopig te stoppen met optreden.

Met een bericht op zijn sociale media laat Ed Sheeran weten een stap terug te doen en het optreden voorlopig te staken. Sinds hij na het uitkomen van succesalbum Divide in 2017 de wereld is rondgegaan, is hij nu toe aan een rustperiode. Ed geeft aan zich komende tijd bezig te willen houden met reizen, lezen en het schrijven van nieuwe muziek. Ook geeft hij aan niet meer actief te zijn op social media tot hij weer met iets nieuws terugkomt. In 2016 nam de Britse zanger ook al een pauze. Deze onderbreking heeft toen achttien maanden geduurd.

Afgelopen seizoen was Ed Sheeran nog te zien als afsluiter van onder andere Sziget en Firenze Rocks. Op 28 en 29 juni 2018 stond hij voor het laatst in Nederland met twee optredens in de Johan Cruijff ArenA. Het laatste Nederlandse festivaloptreden was op Pinkpop 2014.

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran is misschien wel de grootste popster van het moment. In 2011 brak de zanger door met de hit ‘The A Team’. Sindsdien is hij een graag geziene gast op festivals. In 2017 kwam album Divide uit. Sinds die release is hij niet van de radio te slaan en tourt hij veel. Afgelopen jaar kwam No. 6 Collaborations Project uit. Een album waarop Sheeran samenwerkt met verschillende artiesten. Eind 2019 maakte de succesvolle singer-songwriter wederom bekend om voorlopig niet meer te touren.

Thijs Linskens
Ik zou me eigenlijk volledig op m'n studie moeten richten. In plaats daarvan schrijf ik hier af en toe iets en ga ik zoveel mogelijk festivals/concerten af. Ik ben klein dus je vindt mij meestal op het balkon. Favoriete bands zijn De Staat, Green Day en Biffy f*cking Clyro.