Travis Scott, Frank Ocean en RATM headliners Coachella 2020

Travis Scott

Drie headliners voor Coachella 2020 lijken bekend. Het Amerikaanse US Weekly zou exclusieve informatie hebben ontvangen dat Travis Scott, Frank Ocean en Rage Against The Machine bovenaan het affiche staan. Reizen deze acts ook door naar de Europese festivalweides?

Het grote nieuws is inmiddels door diverse media opgepakt. Met Frank Ocean, Travis Scott en Rage Against The Machine lijkt het Amerikaanse festival alvast drie vette vissen binnen te hebben gehengeld. Het gerucht dat RATM naar Coachella zou afreizen, ging al langer de ronde. De band lijkt zich op te maken voor een reünie-tour in 2020.

Natuurlijk is het nog even wachten op de officiële bevestiging van het festival zelf. Mocht de berichtgeving kloppen, dan hebben we weer een aantal nieuwe kanshebbers voor de Europese festivals. De agenda’s van de drie acts zijn allemaal nog leeg gedurende de zomer, dus duimen mag!

Travis Scott

travis scott

Stevie Wonder, Drake, James Blake, Kid Cudi, Frank Ocean en The Weeknd: zomaar een greep uit de gastartiesten met wie Travis Scott werkt op zijn meest recente album Astroworld. De 28-jarige Scott brak vier jaar geleden door met zijn eerste langspeler RodeoSindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hiphopscene. De rapper scoorde hits met nummers als ‘Antidote’, ‘goosebumps’ en ‘Pick Up The Phone’. Dit jaar was hij nog te bewonderen op WOO HAH! Komt hij volgend jaar terug naar Europa?

Coachella 2020

Courtesy of Coachella – Roger Ho @ Coachella 2017

Coachella is een van de meest populaire festivals van de wereld. Het festival is vrijwel altijd al uitverkocht voordat de eerste namen bekend zijn. Afgelopen voorjaar stonden onder meer Janelle Monaé, Billie Eilish en The 1975 op het affiche. Over een aantal maanden lijken Travis Scott, Frank Ocean en Rage Against The Machine hun opwachting te mogen maken op de 2020-edities.

  • Locatie: Indio, De Verenigde Staten
  • Datum: 10-12 april en 17-19 april
  • Tickets: Uitverkocht
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen