WOO HAH! 2019 onthult Travis Scott, BROCKHAMPTON en meer

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

WOO HAH! 2019 maakt vandaag zijn eerste namen bekend. Onder meer Travis Scott en BROCKHAMPTON verzorgen volgend jaar een optreden in Hilvarenbeek.

Naast Travis Scott en BROCKHAMPTON heeft het festival nog veel meer acts aangekondigd. Bekijk deze hieronder:

 • Rae Sremmurd
 • Skepta
 • $uicideboy$
 • Gunna
 • Sheck Wes
 • JD. Reid
 • Josylvio
 • Killy
 • Little Simz
 • Ocean Wisdom
 • Prime
 • Ray Fuego
 • Winne
 • Young Ellens

De organisatie maakte tijdens de vorige editie bekend dat het evenement in 2019 plaatsvindt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli. Er wordt dan opnieuw gebruikgemaakt van het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen.

Travis Scott

Stevie Wonder, Drake, James Blake, Kid Cudi, Frank Ocean en The Weeknd zijn zomaar een greep uit de gastartiesten met wie Travis Scott werkt op zijn meest recente album Astroworld. De 26-jarige Scott brak drie jaar geleden door met zijn eerste langspeler Rodeo. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hiphopscene. De rapper scoorde hits met nummers als Antidote, Goosebumps en Pick Up The Phone. Met zijn nieuwe album Astroworld op zak is de rapper aan een grote tour begonnen. Zo is de rapper volgend jaar onder andere te zien op Roskilde en Wireless Germany. In 2018 zou Scott op Pukkelpop te zien zijn, maar deze show heeft hij moeten cancelen. In 2016 gebeurde hetzelfde met Lowlands. Dit jaar is hij te bewonderen op WOO HAH!.

WOO HAH! 2019

WOO HAH! houdt zijn zesde editie van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019 op het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen, waar tevens Best Kept Secret plaatsvindt. In 2018 stonden onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky op het programma. Volgend jaar duurt het festival opnieuw drie dagen. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel