Koop je ticket voor FESTEN Amsterdam nu met CJP-korting

The Class of Rock Werchter 2019
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Op vrijdag 31 januari bestrijdt Festileaks de winterdip met FESTEN, dé clubnacht waar iedereen zich weer even op de zonovergoten festivalweide kan wanen. Je kunt nu zelfs tickets voor deze toffe avond kopen met CJP-korting, dus sla je slag.

Kun jij ook niet wachten tot het festivalseizoen begint? Wij van Festileaks ook niet. Daarom organiseren we op vrijdag 31 januari in de Melkweg in Amsterdam FESTEN: de alternatieve clubnacht voor iedere festivalliefhebber die met smart de dagen aftelt tot de zomer weer begint. Wanneer je in het bezit bent van een CJP-pas kun je vanaf nu ook korting scoren op je ticket. Zo betaal je ruim 20% minder voor de avond van je leven! Tickets zijn te koop via Ticketmaster, zolang de voorraad strekt.

FESTEN

Sfeer Bravo - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Put on your dancing shoes en verwacht veel muziek van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. Aan genres doen we niet, aan dansbare positieve anthems des te meer. Eddie, Dave, Matthew, Billie, Kendrick, Till, Yannis, Taylor, Matt, Win, Thom, Alex, Ezra, Kevin en Torre lieten al weten present te zijn op de muzikale gastenlijst van FESTEN.

Expect the expected. Slecht en duur parkeren bijvoorbeeld, dus kom vooral met het OV. Een strikte tassenpolicy uiteraard, dus neem vooral veel shit mee. Boze no tolerance meneren bij de ingang, maar na de poort alleen gelijkgestemden. Dus verder wordt het best gezellig. Wat heet! Wij rusten niet tot ook die laatste halve zool van je schoen gesleten is. Want FESTEN zal je. Als Daft Punk niet meer naar de weides komt, dan gooien wij wel een nieuwe Alive in je bakkes. En anders Pearl Jam wel. Of The Whitest Boy.

Heb jij je ticket allang binnen en wil je alvast in de stemming komen? Zet dan alvast de FESTEN-playlist op repeat voor het ultieme voorproefje op dit avondje feesten.

FESTEN Logo

FESTEN 2023

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 10 maart 2023
Line-up
Thissa
MALOU
Tickets Niet meer beschikbaar.