FESTEN recap: het feest in 5 foto’s

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

Eindelijk was het zover! Afgelopen vrijdag barstte de eerste editie van FESTEN los. Het festivalseizoen werd goed afgetrapt met een clubnacht in de Melkweg, georganiseerd door Festileaks. Er werd meegezongen met de festivalanthems, er werd gedanst, gesjanst en geflirt maar vooral werd de gezamenlijke liefde voor festivals gedeeld. We blikken terug op de allereerste editie van FESTEN!

Bij binnenkomst proef je meteen de sfeer. Alleen maar mensen die dezelfde liefde delen voor festivals bij elkaar. Iedereen danst en zingt volop mee met de festival acts van nu. Op het scherm worden de live optredens van de artiesten afgespeeld: alsof ze er echt bij zijn. Af en toe werd er even geschreeuwd zodra er een nieuw nummer op komt en bij ‘Boys In The Better Land’ van Fontaines D.C. gaat iedereen helemaal los! Wil je nog even nagenieten van FESTEN? Wij zetten de beste foto’s van de vrijdagavond op een rijtje.

1. Het feest kan beginnen!

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

2. Dance, dance, dance!

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

3. Zei er iemand broodje knak?!

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

4. Lekker lachen

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

5. Ben toch niet van suiker?

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

Voor iedereen die er was: bedankt voor de gezelligheid. We zien jullie snel weer!

FESTEN Logo

FESTEN 2023

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 10 maart 2023
Line-up
Thissa
MALOU
Tickets Niet meer beschikbaar.