Line-up Bonnaroo bekend: Lana Del Rey en meer vallen af voor Best Kept Secret 2020

824
Lana Del Rey

Het Amerikaanse festival Bonnaroo kondigt vandaag zijn gehele line-up aan. De organisatie strikt onder meer Lana Del Rey, Tool, Lizzo en Tame Impala. Deze acts maken hierdoor geen kans meer om op Best Kept Secret te staan, dat tegelijk plaatsvindt. Ook wordt een bezoek aan Pinkpop voor deze artiesten moeilijk.

Bonnaroo pakt weer groot uit. Naast bovengenoemde namen zijn ook acts als Miley Cyrus, Flume, Vampire Weekend en The 1975 van de partij. Mooi nieuws voor de Amerikanen, maar minder nieuws voor bezoekers van Best Kept Secret. Beide festivals worden tegelijkertijd gehouden, wat betekent dat we de acts voor Bonnaroo mogen afschrijven voor BKS 2020. Ook Pinkpop wordt voor deze artiesten een lastig verhaal, aangezien het Limburgse festival slechts een week na Bonnaroo van start gaat.

Benieuwd welke namen we hoogstwaarschijnlijk kunnen afstrepen voor Best Kept Secret en Pinkpop? Check dan onderstaand affiche:

Bonnaroo 2020

Lana Del Rey

Met haar unieke Americana-sound uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw heeft Lana Del Rey een grote fanbase opgebouwd. De Amerikaanse zangeres timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de wereldhit ‘Video Games’. Sindsdien heeft ze vijf albums uitgebracht, waarvan het meest recente, Norman Fucking Rockwell, vorig jaar uitkwam. Vooralsnog heeft de zangeres in 2020 slechts een Europese festivalshow op de planning staan. Begin juni staat ze op het Franse We Love Green Festival.

Bonnaroo 2020

Bonnaroo

Bonnaroo wordt jaarlijks gehouden in de Verenigde Staten tijdens het Europese festivalseizoen. Elk jaar presenteert het festival weer een puike line-up met veel grote namen. Dit jaar zijn onder andere Tame Impala, Tool, Lizzo en Lana Del Rey van de partij.

  • Locatie: Manchester, Tennessee, Verenigde Staten
  • Datum: 11-14 juni 2020
  • Tickets: vanaf donderdag 9 januari 18u (Nederlandse tijd) te koop
  • Meer informatie via de officiële festivalwebsite
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.