Lana Del Rey vijf dagen voor Best Kept Secret 2020 in Frankrijk

Lana Del Rey

Mooi nieuws vanuit Frankrijk. Lana Del Rey speelt namelijk vijf dagen voor Best Kept Secret 2020 op We Love Green Festival.

Een optreden van niemand minder dan Lana Del Rey op Best Kept Secret 2020 lijkt steeds aannemelijker te worden. Nadat ze eerder al werd aangekondigt voor een optreden in Italië, is er nu ook een show bevestigd op het Franse We Love Green Festival. Beide evenementen vinden een aantal dagen voor het festival in Hilvarenbeek plaats.

Dit jaar bracht de zangeres haar nieuwe album Norman Fucking Rockwell uit. Het lijkt erop dat ze haar plaat voor komt stellen op de festivals volgende zomer.

Del Rey is sowieso een graag geziene gast tijdens het festivalseizoen. Zo stond ze de afgelopen jaren op onder meer Open’er, Sziget, Tinderbox en FIB Benicàssim. Nederlandse festivals moesten het de afgelopen jaren echter zonder de zangeres doen. Het concert in de Ziggo Dome in februari 2020 is haar eerste Nederlandse optreden in 7 jaar.

Lana Del Rey

Met haar unieke Americana-sound uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw heeft Lana Del Rey een grote fanbase opgebouwd. De Amerikaanse zangeres timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de wereldhit ‘Video Games’. Sindsdien heeft ze vijf albums uitgebracht, waarvan het meest recente, Norman Fucking Rockwell, dit jaar uitkwam. Het lijkt erop dat de zangeres de nieuwe langspeler voor komt stellen op veel Europese festivals volgend jaar.

We Love Green Festival

Op We Love Green staat niet alleen de muziek centraal. Het evenement schenkt ook veel aandacht aan het milieu. Het festival vindt plaats in een toepasselijke bosrijke omgeving. De afgelopen jaren stonden onder meer Tame Impala, Björk en Lorde er op de planken. Komend jaar is het de beurt aan onder meer Lana Del Rey.

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Datum: 6-7 junin 2020
  • Tickets: De ticketverkoop is gestart, voor een weekendticket betaal je €99,-
  • Voor meer info check je de officiële site.