Advertisement

Bungalup keert terug in 2020 na drie jaar afwezigheid

publiek
Photo: Sandor Csudai

Na een tease met #blup en een trailer is het hoge woord eruit. In 2020 vindt er weer een editie van Bungalup plaats!

Na drie jaar stilte plaatste bungalowfestival Bungalup opeens weer een bericht op Facebook: #blup. Hier kwamen veel reacties op. Gisteren deelde de organisatie een trailer met als onderschrift ”Morgen… #blup”. Vandaag kondigt het festival aan dat er in 2020 weer een driedaagse editie op de planning staat. Deze vindt plaats in november, in twee verschillende parken in Biddinghuizen. Dit betekent dat de festivallocatie niet meer de Eemhof in Zeewolde is, zoals bij vorige edities.

Wil je bij dit feest aanwezig zijn? Via de website kan je je pre-registreren voor de kaartverkoop. Deze gaat op 9 maart om 12.00 uur van start. De organisatie raadt aan van te voren goed te bedenken welke bungalow(s) je precies wil boeken. Ook kan je bij het registreren aangeven of je een georganiseerde after wil geven in je huisje.

Bungalup 2020

Bungalup is een driedaags bungalowfestival. Na een stop van drie jaar is er een 2020 weer een editie, die plaatsvindt in twee vakantieparken. Drie dagen lang is het feest met heel veel muziek, poolparty’s, bowlingsessies, kunst en georganiseerde afters in verschillende bungalows. Bijzijn is meemaken!

  • Locatie: Europarcs Zuiderzee en Walibi Village, Biddinghuizen
  • Datum: 13-16 november 2020
  • Tickets: verkoop start 9 maart om 12.00.
  • Voor meer informatie kun je terecht op de website.