Lana Del Rey annuleert Europese zaalshows

Lana Del Rey

Lana Del Rey cancelt haar hele Europese tour langs de zalen. Hieronder valt ook haar show in de Ziggo Dome, die voor 21 februari gepland stond.

De zangeres laat weten dat ze niet kan optreden omdat ze ziek is. Haar dokter adviseerde haar om vier weken rust te nemen. Mensen die kaartjes gekocht hebben voor de show Amsterdam, krijgen later vandaag meer informatie over wat er gebeurt met hun tickets.

Lana Del Rey annuleert naast de show in Amsterdam ook de optredens in andere Europese zalen. Haar vier festivalshows in Europa lijken wel gewoon door te gaan. Afhankelijk van hoe het met haar gezondheid gaat, is er een kleine kans dat de zangeres wellicht nog een paar festivalshows erbij gaat doen. Er zijn tot nu toe namelijk geen vervangende data voor de zaalshows bekendgemaakt.

Lana Del Rey

Met haar unieke Americana-sound uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw heeft Lana Del Rey een grote fanbase opgebouwd. De Amerikaanse zangeres timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de wereldhit ‘Video Games’. Sindsdien heeft ze vijf albums uitgebracht, waarvan het meest recente, Norman Fucking Rockwell, vorig jaar uitkwam. De zangeres had enkele Europese zaalshows op de planning staan, maar deze heeft ze wegens ziekte geannuleerd. Wel staat ze nog gepland voor onder meer Glastonbury en We Love Green Festival.