Glastonbury 2020 bevestigt Lana Del Rey

Lana Del Rey

Nieuws vanuit het Glastonbury-kamp! De organisatie van het Britse festival maakt de komst van Lana Del Rey bekend.

Met de komst van Lana Del Rey is het affiche van Glastonbury 2020 weer een naam rijker. Check de officiële aankondiging van de zangeres onder dit bericht. Eerder werd Paul McCartney al aangekondigd als de afsluiter van de zaterdag. Wie de eer heeft om de 50e editie af te sluiten is ook al bekend. Deze gaat naar Taylor Swift. Verder zal Diana Ross dit jaar een show verzorgen tijdens het ‘Legends Slot’. Ook Aerosmith en Wolf Alice geven een optreden op het festival.

Helaas zijn alle kaarten voor het vijftigjarige jubileum van het festival uitverkocht. Slechts 34 minuten nadat de verkoop startte was er geen ticket meer te krijgen.

Lana Del Rey

Met haar unieke Americana-sound uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw heeft Lana Del Rey een grote fanbase opgebouwd. De Amerikaanse zangeres timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de wereldhit ‘Video Games’. Sindsdien heeft ze vijf albums uitgebracht, waarvan het meest recente, Norman Fucking Rockwell, vorig jaar uitkwam. Vooralsnog heeft de zangeres in 2020 slechts een Europese festivalshow op de planning staan. Begin juni staat ze op het Franse We Love Green Festival.

Glastonbury 2020

Glastonbury 2017

Komend jaar viert het legendarische Glastonbury haar vijftigste verjaardag. De verwachtingen zijn daarom hooggespannen. Met onder meer Taylor SwiftPaul McCartney en Aerosmith heeft het festival al een paar acts van wereldformaat op het affiche staan. Verder gaan er veel geruchten over andere wereldsterren. Zo zou Fleetwood Mac nog een kanshebber zijn voor een show op het festival.

  • Locatie: Pilton, Somerset, UK. 
  • Datum: 24-28 juni 2020
  • Prijs: £ 270 (Omgerekend €305) – uitverkocht
  • Meer informatie vind je op de website van festival.

Alvast voorbereiden op de aankomende editie? Beluister dan ook onze Glastonbury 2020 Spotify-playlist.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2025

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 25-29 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen