Stem nu op jouw favoriete nummers van The National

Photo: Graham MacIndoe

The National keert na twee jaar terug op Best Kept Secret. Het belooft een speciale show te worden: de groep speelt namelijk het legendarische album High Violet ter ere van het tienjarig bestaan integraal, aangevuld door speciale gastoptredens. Ter voorbereiding werpen we een blik op het gehele oeuvre van de band. Welke nummers van The National zou jij op de festivalweide willen horen?

Meer weten over Best Kept Secret 2020? Check onze speciale festivalpagina met informatie over ticketverkoop, line-up, camping en ander nieuws.

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van zes langspelers en een EP die The National o.a. rijk is. Staan jouw favorieten op het klassieke Alligator? Of ben jij toch meer van het latere werk op bijvoorbeeld Sleep Well Beast? Laat het ons nu weten in onderstaande polls. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Ontbreken er nummers? Laat het ons dan vooral in de comments weten. Go!

Stem op de allerbeste tracks

I Am Easy To Find (2019)

View Results

Laden ... Laden ...

Sleep Well Beast (2017)

View Results

Laden ... Laden ...

Trouble Will Find Me (2013)

View Results

Laden ... Laden ...

High Violet (2010)

View Results

Laden ... Laden ...

Boxer (2007)

View Results

Laden ... Laden ...

Alligator (2005)

View Results

Laden ... Laden ...

Cherry Tree EP (2004)

View Results

Laden ... Laden ...

The National

The National / Matt Berninger / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het vijfkoppige The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio en bestaat uit twee sets broers (Aaron/Bryce Dessner en Scott/Bryan Devendorf) en een charismatische frontman (Matt Berninger). Maar de band brak echt pas door in 2007, met dank aan het succesvolle album Boxer en hiermee waren ze het eerst op de Europese zomerfestivals te vinden. In 2010 zag het vijfde studio-album het licht: High Violet. Dit betekende voor hen de definitieve doorbraak in de Benelux en bij uitbreiding heel Europa. Hun eerste single ‘Bloodbuzz Ohio’ kwam zelfs vrij hoog in de hitlijsten terecht.

The National steeg vorige zomer, met het achtste studio-album I Am Easy To Find inmiddels op zak, boven zichzelf uit. Of het nou was voor een select publiek liefhebbers op Sziget 2019, voor een bomvolle Bravo op Lowlands 2019 of tijdens een unieke door fans gecureerde set op Pukkelpop 2019. Het regende dan ook lovende recensies, met als kroon op het geheel: de verkiezing van The National als dé Festivalact van het Jaar 2019.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen