Down The Rabbit Hole streamt shows voor thuis

712
DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole streamt festivalshows van afgelopen edities. Deze kan je eenmalig live bekijken op Facebook. Zo kan je ook thuis genieten van de beste DTRH-shows.

Onder de naam ”Down The Rabbit Home” heeft het festival streams klaarstaan van optredens die de afgelopen zes edities op de Beuningse weide hebben plaatsgevonden. Dit initiatief is in het leven geroepen naar aanleiding van het coronavirus. Hierdoor zitten veel mensen thuis en is het onzeker of festivals dit jaar door kunnen gaan. Met deze streams kan je ook in thuisquarantaine genieten van de beste DTRH-shows.

Je kan de optredens bekijken via de Facebookpagina van Down The Rabbit Hole. De streams zijn maar eenmalig live, wat betekent dat je ze niet later terug kan kijken. Op Facebook, Twitter en Instagram laat het festival weten wanneer je een nieuwe stream kan bekijken en van welke artiest deze is. DTRB trapte af met de show van Oscar and the Wolf, die in 2017 op het podium schitterde.

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin. In 2020 sieren onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator het affiche.

• Locatie: Groene Heuvels
• Datum: 3 – 5 juli 2020
• Tickets: weekendtickets kosten € 177,50, groepstickets zijn uitverkocht.
• Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina


Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.