Foals verplaatst concert AFAS Live naar 10 september

Foals
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het optreden van de Britse band, Foals, in AFAS Live wordt verplaats. Eerst stond het optreden gepland op 14 april maar dat wordt nu verplaatst naar 20 september 2020.

Door de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, wordt ook het concert van Foals in AFAS Live uitgesteld. In plaats van 14 april komen de heren op 10 september 2020 naar Amsterdam.

Wie een kaartje heeft voor op 14 april mag zijn ticket niet in de vuilbak gooien. Al de aangekochten kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum, 10 september 2020. Nog geen tickets voor het optreden? Er zijn nog steeds enkele kaarten te koop voor dit concert.

Zie hieronder het Twitterbericht van de Britse band:

Foals

Foals
Photo: Alex Knowles

Foals is een progressieve poprockband uit Oxford en bestaat al sinds 2005. Drie jaar later volgde het debuutalbum Antidotes. Met de release van Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1  heeft de groep inmiddels vijf studioalbums op zak. De zesde plaat Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2 was sinds vorig jaar oktober te koop in de winkels. 

Afgelopen januari maakte de band bekend dat Walter Gervers stopt als bassist. De nieuwe bassist is voorlopig niemand minder dan Jeremy Pritchard van Everything Everything, die dit jaar tourt met de band.