Advertisement

Foals op 14 april 2020 naar AFAS Live

Foals
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Goed nieuws voor de fans van Foals! De band staat op 14 april in AFAS Live. Dit verkleint wel de kans dat we de Britten volgend jaar op Best Kept Secret zien.

Eerder vertelde de frontman Yannis Philippakis ons al wel dat hij dacht dat Foals volgend jaar in Nederland te zien zouden zijn. Met deze aankondiging blijkt het gerucht dan toch te kloppen. Zo staat de band op 14 april in de Amsterdamse AFAS Live. Tickets voor het concert gaan aanstaande vrijdag 8 november om 10:00 uur in de verkoop.

Of we de band komende zomer dan ook terug gaan zien op Best Kept Secret is momenteel nog niet zeker. Door een optreden in de Amsterdamse concertzaal is de kans klein. Wel zijn de heren te zien op Mad Cool en Snowbombing. Het zou kunnen dat we ze later in de zomer zien op festivals als Lowlands of Pukkelpop.

Foals

Foals
Photo: Alex Knowles

Foals is een progressieve poprockband uit Oxford en bestaat al sinds 2005. Drie jaar later volgde het debuutalbum Antidotes. Met de release van Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1  heeft de groep inmiddels vijf studioalbums op zak. De zesde plaat Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2 is sinds vorige maand te koop in de winkels.

Afgelopen januari maakte de band bekend dat Walter Gervers stopt als bassist van Foals. De nieuwe bassist is voorlopig niemand minder dan Jeremy Pritchard van Everything Everything, die dit jaar tourt met de band.