Down The Rabbit Hole verloot speciale puzzel voor je quarantaine

450
DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Je kunt nu kansmaken op een speciale Down The Rabbit Hole puzzel om jezelf bezig te houden in thuisisolement. Het festival verloot deze namelijk via Facebook.

Het Beuningse festival post een foto van de puzzel op Facebook. Hierop is de festivalweide te zien met een hoop festivalgangers. Deze Down The Rabbit Hole-puzzel bestaat uit 500 stukjes.

Je maakt kans door in de reacties onder de post te laten weten aan wie je hem graag zou willen geven en waarom. De leukste inzender en degene die door hem of haar getagd is, ontvangen beiden een puzzel. Reageren kan tot woensdag 8 april 12.00 uur.

Met deze puzzel krijgen we toch nog een beetje de festivalsfeer in huis. Vooralsnog gaat DTRH gewoon door komende zomer, maar er is veel onzekerheid over het festivalseizoen. We houden alles in de gaten rondom Down The Rabbit Hole en het coronavirus.

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin. In 2020 sieren onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator het affiche.

  • Locatie: Groene Heuvels
  • Datum: 3 – 5 juli 2020
  • Tickets: weekendtickets kosten € 177,50, groepstickets zijn uitverkocht.
  • Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina of op de website