Festivalconcert: toch nog genieten van Post Malone

Posty

Het zijn sombere dagen voor festivalliefhebbers. Net toen het begin van een nieuw festivalseizoen in zicht kwam, werd het ruw uit onze handen getrokken door het coronavirusMaar niet getreurd! Bij Festileaks schotelen we je komende tijd de beste festivalconcerten voor. Zo kun je toch nog genieten van je favoriete artiesten. Vandaag op het digitale mainstage: Post Malone.

Post Malone staat dit jaar op Pinkpop. Maar door het coronavirus is het nog maar de vraag of het festival doorgaat. Iedereen hoopt van wel natuurlijk, want een hiphop-artiest als headliner is een opvallende boeking die zeker voor spektakel gaat zorgen. Pinkpop zegt in een verklaring dat het festival gewoon doorgaat, tenzij er andere maatregelen vanuit de overheid worden gegeven. Naast Pinkpop staat Post Malone ook op andere Europese festivals zoals Lollapalooza Stockholm, Tinderbox en Rock In Rio Lisboa. Laten we hopen dat het coronavirus geen roet in het eten gooit voor de Europese festivalbezoeker en dat iedereen kan genieten van deze veelzijdige artiest!

Post Malone op Reading & Leeds Festival 2018

https://www.youtube.com/watch?v=wtzFHufbZK4

Maar als jullie niet naar Post Malone kunnen deze zomer, brengen we ‘Posty’ naar jullie toe! Dit doen we met een spectaculaire show uit 2018 op Reading & Leeds festival. Het blijft bijzonder om te zien hoe de rapper alleen op een podium, tienduizenden mensen meekrijgt met zijn muziek. De Britten weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen, dus de Amerikaan had het veld binnen no-time ingepakt met z’n party anthems. Het jaar 2018 is voor Post Malone ook het jaar dat hij zijn tweede album uitbrengt: beerbongs & bentleys. Het album won de American Music Awards voor beste album rap/hiphop. En ook live, op Reading & Leeds vallen de nummers van het album erg goed in de smaak. Dus doe alsof je thuis tussen het publiek staat en geniet van Post Malone!

Post Malone

Posty is on fire! De Amerikaanse rapper Post Malone brak in 2018 alle records na de release van zijn tweede album Beerbongs & Bentleys. Inmiddels heeft ook al een derde plaat het levenslicht gezien. Met Hollywood’s Bleeding staat het icoon ook komend jaar weer hoog op de festivalaffiches. Ondanks dit relatief kleine aantal studiowerken heeft Post Malone toch al een groot aantal hits op zijn naam staan. ‘Psycho’, ‘White Iverson’, ‘Rockstar’, ‘Better Now’ en ‘I Fall Apart’ zijn slechts een kleine greep uit zijn indrukwekkende oeuvre.

De afgelopen festivalzomers was Post Malone onder andere te zien op Rock Werchter, Lowlands, Pukkelpop en Sziget. In 2020 zal hij het hoofdpodium sieren van Pinkpop als headliner van de zaterdag.