Stem nu op jouw favoriete nummers van Kendrick Lamar

‘The Goat’, ‘Kung-Fu Kenny’ of gewoon Kendrick Lamar is dit jaar teruggekeerd in de hoogste regionen van de Europese festivalaffiches. Met onder andere Rock Werchter 2020 en WOO HAH! 2020 op de touragenda, werpen we een blik op het gehele oeuvre van de rapper. Welke tracks van Kendrick Lamar zou jij willen horen?

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de langspelers die Lamar rijk is. Staan jouw favorieten op het wat oudere good kid, m.A.A.d city? Of ben jij toch meer van het nieuwere werk op bijvoorbeeld DAMN.? Laat het ons nu weten in onderstaande polls. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Ontbreken er nummers? Laat het ons dan vooral in de comments weten. Go!

Stem op de allerbeste tracks

Black Panther: The Album (2018)

View Results

Laden ... Laden ...

DAMN. (2017)

View Results

Laden ... Laden ...

untitled unmastered. (2016)

View Results

Laden ... Laden ...

To Pimp a Butterfly (2015)

View Results

Laden ... Laden ...

good kid, m.A.A.d. city (2012)

View Results

Laden ... Laden ...

section.80 (2011)

View Results

Laden ... Laden ...

Overly dedicated (2010)

View Results

Laden ... Laden ...

Others/covers

View Results

Laden ... Laden ...

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar brak in 2012 door met zijn album Good Kid, M.A.A.D City en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind hadden, want de rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes, dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank dus.