Stem nu op jouw favoriete nummers van Kendrick Lamar

433

‘The Goat’, ‘Kung-Fu Kenny’ of gewoon Kendrick Lamar is dit jaar teruggekeerd in de hoogste regionen van de Europese festivalaffiches. Met onder andere Rock Werchter 2020 en WOO HAH! 2020 op de touragenda, werpen we een blik op het gehele oeuvre van de rapper. Welke tracks van Kendrick Lamar zou jij willen horen?

Meer weten over WOO HAH! 2020? Check onze speciale festivalpagina met informatie over ticketverkoop, line-up, camping en ander nieuws.

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de langspelers die Lamar rijk is. Staan jouw favorieten op het wat oudere good kid, m.A.A.d city? Of ben jij toch meer van het nieuwere werk op bijvoorbeeld DAMN.? Laat het ons nu weten in onderstaande polls. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Ontbreken er nummers? Laat het ons dan vooral in de comments weten. Go!

Stem op de allerbeste tracks

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Black Panther: The Album (2018)

View Results

Loading ... Loading ...

DAMN. (2017)

View Results

Loading ... Loading ...

untitled unmastered. (2016)

View Results

Loading ... Loading ...

To Pimp a Butterfly (2015)

View Results

Loading ... Loading ...

good kid, m.A.A.d. city (2012)

View Results

Loading ... Loading ...

section.80 (2011)

View Results

Loading ... Loading ...

Overly dedicated (2010)

View Results

Loading ... Loading ...

Others/covers

View Results

Loading ... Loading ...

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar brak in 2012 door met zijn album Good Kid, M.A.A.D City en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind hadden, want de rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes, dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank dus. 

WOO HAH! 2020

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Iedere zomer verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop, want dan vindt WOO HAH! plaats. Voor de zevende editie is het de organisatie gelukt een droomheadliner te boeken, namelijk Kendrick Lamar. Hij wordt op de poster vergezeld door namen als A$AP Ferg, Zwangere Guy en EARTHGANG.

Je vindt er naast een aantal van de grootste namen uit het genre, ook ieder jaar genoeg nieuws te ontdekken. Eén ding is zeker bij veel acts: er heerst een fantastische sfeer. Moshpits zijn dan ook volop aanwezig.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: 10-12 juli 2020
  • Tickets: Een weekendkaart inclusief camping kost € 189,-; dagtickets vanaf € 59,- 
  • Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.