Sting en Lionel Richie komen volgend jaar terug naar Bospop 2021

Sting
Foto: Eric Ryan Anderson

De eerste aankondigingen stromen vroeger dan ooit tevoren binnen. Zo maakt Bospop 2021 de (terug)komst van onder andere Sting en Kensington bekend.

Het is de organisatie van het Weertse festival gelukt om een groot deel van het programma van 2020 mee te nemen naar volgend jaar. Zo zijn alle headliners in 2021 wederom van de partij. De onderhandelingen met de overige artiesten verloopt, volgens de festivalorganisatie, voorspoedig. Hieronder een overzicht van de kersverse acts.

In een mail die Ticketmaster naar de kaartkopers heeft verstuurd wordt ook de komst van Lionel Richie, Beth Hart en Joe Bonamassa bevestigd. Deze namen zijn nog niet officieel bekend gemaakt door de organisatie van Bospop zelf. Er zijn ook twee nieuwe namen op de aankondiging te vinden die nog niet op het programma van 2020 stonden. Zo komen ook Supertramp’s Roger Hodgson en Dizzy Mizzy Lizzy naar Weert. Gekochte kaarten blijven geldig. Nieuwe kaarten gaan op maandag 1 juni in de verkoop.

Voor de Britse zanger Sting is dit inmiddels de derde poging om een optreden te geven op Bospop. De frontman van The Police moest in 2019 zijn show annuleren wegens ziekte. Er werd afgesproken om zijn optreden in 2020 in te halen, maar deze hele editie werd helaas geannuleerd wegens het corona virus.

 • Sting
 • Supertramp’s Roger Hodgson
 • Melissa Etheridge
 • White Lies
 • Jett Rebel
 • The Gary Moore Tribute Band
 • Lionel Richie
 • Joe Bonamassa
 • Heather Nova
 • De Dijk
 • Black Pumas
 • Dizzy Mizzy Lizzy
 • Stahlzeit
 • Sloper
 • Tim Montana
 • Inge Van Calker
 • Gin Lady
 • Kensington
 • Bløf
 • Walter Trout Band
 • The Steel Woods
 • Robert Jon & Wreck
 • Juanes
Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen