Sziget-tickets blijven automatisch geldig voor Sziget 2021

Sziget 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Tickets voor Sziget 2020 geven automatisch toegang tot Sziget 2021. In een mail zijn alle kaartkopers op de hoogte gesteld van de ticketinformatie, nu Sziget 2020 door het coronavirus geen doorgang vindt.

Had je een Sziget-ticket gekocht en ben je voornemens om nu in 2021 naar Boedapest af te reizen? Goed nieuws! Jouw full festival-ticket is automatisch geldig voor de editie van volgend jaar, inclusief kampeeropties en alle bijgeboekte extra’s. Wel zo handig.

Ben je in het bezit van een dagkaart, of een toegangsbewijs voor meerdere specifieke dagen? Dan krijg je de mogelijkheid om nieuwe data te kiezen. De organisatie verschaft later dit jaar meer informatie over hoe dit precies in zijn werk gaat.

Ruime bedenktijd

Sziget geeft ticketkopers ruimhartig de tijd om na te denken of ze hun ticket willen behouden, of toch liever een terugbetaling aanvragen. Tot 9 juni 2021 is het mogelijk je keuze aan te geven. Tegen die tijd bezit je al over alle belangrijke informatie over Sziget 2021, zoals de line-up en de dagindeling. Je kunt dus een weloverwogen keuze maken.

De organisatie hoopt volgend jaar zoveel mogelijk fans terug te zien. Intussen zijn ze in Hongarije al bezig met grootse plannen voor Sziget 2021.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen