Sziget-tickets blijven automatisch geldig voor Sziget 2021

988
Sziget 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Tickets voor Sziget 2020 geven automatisch toegang tot Sziget 2021. In een mail zijn alle kaartkopers op de hoogte gesteld van de ticketinformatie, nu Sziget 2020 door het coronavirus geen doorgang vindt.

Had je een Sziget-ticket gekocht en ben je voornemens om nu in 2021 naar Boedapest af te reizen? Goed nieuws! Jouw full festival-ticket is automatisch geldig voor de editie van volgend jaar, inclusief kampeeropties en alle bijgeboekte extra’s. Wel zo handig.

Ben je in het bezit van een dagkaart, of een toegangsbewijs voor meerdere specifieke dagen? Dan krijg je de mogelijkheid om nieuwe data te kiezen. De organisatie verschaft later dit jaar meer informatie over hoe dit precies in zijn werk gaat.

Ruime bedenktijd

Sziget geeft ticketkopers ruimhartig de tijd om na te denken of ze hun ticket willen behouden, of toch liever een terugbetaling aanvragen. Tot 9 juni 2021 is het mogelijk je keuze aan te geven. Tegen die tijd bezit je al over alle belangrijke informatie over Sziget 2021, zoals de line-up en de dagindeling. Je kunt dus een weloverwogen keuze maken.

De organisatie hoopt volgend jaar zoveel mogelijk fans terug te zien. Intussen zijn ze in Hongarije al bezig met grootse plannen voor Sziget 2021.

Sziget 2021

sziget
Photo: Rock Star Photographers

Sziget is één van de grootste festivals in Europa en vindt volgend jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers. Sziget voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Vorig jaar zouden onder meer The Strokes, Kings of Leon, Calvin Harris en Dua Lipa een optreden geven. Mogen we enkele van deze namen ook dit jaar bewonderen op het Sziget-affiche?

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: AFGELAST
  • Tickets: Blijven geldig voor volgende editie
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.