Tyler, The Creator maakt eerste festivalshow voor 2021 bekend

Photo: Sam Rock

Leuk nieuws voor de fans van Tyler, The Creator. De Amerikaanse rapper maakt zijn eerste festivalshow voor 2021 bekend. Zo staat hij in de maand juni op het Poolse Orange Warsaw Festival.

De eerste festivalshow voor Tyler, The Creator is een feit. Zo is de Amerikaanse rapper 4 juni 2021 te zien op Orange Warsaw. Naast de bovenstaande naam komt ook Brockhampton naar Polen. Door deze aankondiging kunnen we al beginnen met speculeren. Zo valt het Poolse festival een maand voor Down The Rabbit Hole 2021.

Normaal zou Tyler deze zomer het festival in Beuningen afsluiten. Door de aanhoudende coronacrisis gaat het optreden niet door. Omdat Orange Warsaw een maand voor het Nederlandse festival valt kan het zomaar zijn dat de Amerikaan volgend jaar alsnog op Down The Rabbit Hole te zien is.

Tyler, The Creator

A$AP Rocky
Foto: Kamiel Scholten

Tyler, the Creator is een Amerikaanse rapper die bekendheid vergaarde als mede-oprichter van de rapgroep Odd Future. In 2009 bracht hij zijn eerste solo-mixtape uit, genaamd Bastard. Twee jaar later kwam zijn debuutalbum Goblin uit. Zijn echte grote doorbraak was met het album Flower Boy. Met de tour voor dit album stond hij in 2018 nog op Best Kept Secret. In 2019 volgde opnieuw een album, genaamd IGOR. Een album over een break-up, met als bekendste nummer ‘EARFQUAKE’. Naast zijn muzikale carrière is hij ook veel bezig met kleding voor zijn eigen merk Golf Wang.

Orange Warsaw Festival 2021

Orange Warsaw Festival is sinds 2008 een jaarlijks terugkerend festival dat steeds wordt gehouden in de hoofdstad van Polen. Het evenement strikt elk jaar grote artiesten. Zo stonden acts als Florence + The Machine, Martin Garrix, LCD Soundsystem al eerder op de poster te blinken. Voor komende zomer kun je helaas wel een streep trekken door het festival, maar voor volgend jaar zijn de eerste namen al bekend. Zo staat Tyler, The Creator en Brockhampton op de planken van het Poolse festival.

  • Plaats: Warschau, Polen
  • Datum: 4-5 juni 2021
  • Tickets: Nog niet bekend.
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website.