Best Tracks: Dit zijn jullie favoriete nummers van Twenty One Pilots

2934
Twenty One Pilots

Twenty-Pilots laat zich niet zomaar de kop in drukken door een pandemie. Ze schuiven hun Pinkpop show gewoon door naar 2021! Wat ons betreft kan het niet snel genoeg komen, dus zetten we graag nog eens de playlist met jullie favoriete tracks van Twenty One Pilots op. Draai die volumeknop maar naar 11!

Top 10 Countdown

10. ‘Addict with a Pen’
09. ‘Ride’
08. ‘Kitchen Sink’
07. ‘Can’t Help Falling in Love’
06. ‘Stressed Out’
05. ‘Holding on to You’
04. ‘Heavydirtysoul’
03. ‘Heathens’
02. ‘Car Radio’

01. …

Wist je dat…?

  • … jullie #1 de enige track in de top 10 is afkomstig van het nieuwste album? ‘Jumpsuit’ was één van de twee debuutsingles van Trench.
  • … alle albums aan bod komen in jullie top 10? Hoewel niet te vinden in de top van de lijst, is Blurryface uit 2015 duidelijk favoriet met drie bijdragen in de top 10.
  • … Twenty One Pilots pas in 2016 mainstream succes boekte, dankzij de singles ‘Stressed Out’, ‘Ride’ en ‘Heathens’? Laatstgenoemde werd opgenomen voor de soundtrack van de film Suicide Squad.
  • … de bandnaam is geinspireerd door een toneelstuk? Het verwijst naar een ethisch dilemma beschreven in All My Sons, waarin een man door het sturen van kapotte vliegtuigonderdelen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog de dood van 21 piloten op zijn geweten had.
  • … het succes van Twenty One Pilots, voornamelijk ook te danken is aan de songteksten? De band haalt thema’s aan als depressie en onzekerheid, wat veel jongeren aanspreekt. In onze eerste festivalpodcast kun je er meer over horen!

20 Best Tracks op Spotify

Kun jij nu ook geen genoeg krijgen van Tyler Joseph en Josh Dun? Check dan deze playlist met jullie 20 favoriete tracks van Twenty One Pilots op ons Spotify-account! Ook vind je daar nog veel meer heerlijke afspeellijsten met Best Tracks van de tofste festivalartiesten.

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2009 wordt de alternatieve rockband Twenty One Pilots opgericht, toen nog met inmiddels voormalige bandleden Nick Thomas en Chris Salih. Nadat de band flink in populariteit steeg in 2011, reizen Tyler Joseph en Josh Dun samen de wereld over. Met het uitbrengen van het vierde album, Blurryface (2015), braken de Amerikanen definitief door. Hitlijsten over de hele wereld worden gedomineerd door nummers als ‘Stressed Out’ en ‘Ride’. Niet veel later verscheen ook de single ‘Heathens’, als soundtrack voor de film Suicide Sqaud. Ook verscheen op 5 oktober 2018 het vijfde album Trench, dat met een uitgebreide tour door Amerika en Europa gepaard gaat. In 2022 zullen ze een optreden verzorgen op onder andere Rock Werchter en Pinkpop.

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.