Roskilde organiseert ‘Do It Yourself’-festival

Roskilde Festival 2018
Photo: Niek Bosma / Festileaks

Roskilde heeft aangekondigd op zaterdag 4 juli een ‘Do It Yourself’-festival organiseren. De organisatie nodigt bezoekers uit om een festival in hun eigen tuin of huis te creëren.

Roskilde 2020 kan helaas niet doorgaan door het coronavirus. De organisatie gaat echter niet bij de pakken neerzitten. Ze roepen festivalgangers op om hun eigen festival te creëren op zaterdag 4 juli, een van de dagen waarop het festival oorspronkelijk had moeten plaatsvinden.

Je tent opzetten in de tuin, de boel een beetje versieren, muziekje en drankjes erbij en je eigen festival kan van start gaan. Dat is waar de organisatie van Roskilde bezoekers toe oproept. In de aanloop naar het festival worden er nog meer tips gedeeld met hoe je je festivalervaring thuis nog beter kunt maken.

Daarnaast kan je je festival-ervaring compleet maken met de aanschaf van een polsbandje of een ticket. Het polsbandje koop je voor 200 Deense kroon (€26,83). Het ticket kost je 50 Deense kroon (€6,71). Alle opbrengsten gaan naar goede doelen. Meer informatie kan je vinden op de website van Roskilde.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2023

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 24 juni - 1 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen