Bospop-audioquiz: welk nummer wordt gecoverd door Heavy Hoempa?

Photo: Ian Geerts / Festileaks

Festileagues houdt het festivalgevoel levend! De hele zomer lang kun je bij Festileaks samen met je team de vetste festivalopdrachten spelen in een meeslepende race om die felbegeerde hoofdprijs: een passe-partout voor alle 18 aangesloten festivals in 2021! We geven je graag een voorproefje door middel van onderstaande opdracht. Weet jij het antwoord? Meld je aan voor Festileagues en stuur je antwoorden in.

De mannen van Heavy Hoempa zijn ieder jaar op Bospop te vinden. Een feestelijke band die bestaat uit zeven blazers en een drummer. Zij vergezellen Bospop vaak met een spontaan optreden met klassieke rocknummers in een blazersversie. Ze blazen alsof hun leven ervan afhangt en het publiek swingt maar wat graag mee. Spontane momenten gegarandeerd! Tussen twee optredens door kom je zo’n spontaan feestje tegen. Maar wat spelen die Hoempa’s nou eigenlijk? Je spitst je oren en probeert het bekende deuntje te plaatsen.

Kunnen jullie ontdekken welke nummers de mannen hebben omgetoverd tot een swingende versie? We willen graag de titel en de oorspronkelijke artiest weten. Moet wel lukken toch? Vergeet niet te swingen!

Bospop
Foto: Louise Vos / Festileaks

Fragment 1

Fragment 2

Fragment 3

Fragment 4

Fragment 5

Vond je dit een toffe opdracht en weet jij het antwoord? Speel dan mee met Festileagues en maak kans op te gekke prijzen! Heb je al een account? Bekijk dan deze opdracht in de spelomgeving.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €87.5. Combitickets vanaf €197.5. Kopen