Speel nu de online Lowlands escape room: ‘Alpha, Bravo, Camping’

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Lowlands mag dit weekend dan wel niet doorgaan, toch zijn we allemaal maar wat graag bezig met ons favoriete polderfestival. Als onderdeel van Lowlands-week bij Festileaks pakken we uit met een speciale online Lowlands escape room! Je zwerft van area naar area en lost overal puzzels en raadsels op, tot je uiteindelijk (hopelijk) weer lekker in je tentje belandt.

In ‘Alpha, Bravo, Camping’ start je bij de Alpha. De laatste eindnoot wordt gespeeld door de headliner, maar dat betekent alles behalve het einde van je Lowlands-nacht. Sterker nog: die begint pas. Voordat je uiteindelijk veilig in je tentje ligt, kom je langs 12 verschillende Lowlands-areas. Overal staat een spannende puzzel, quiz, rekensom of raadsel op je te wachten. En je mag natuurlijk pas door naar de volgende area als je de oplossing hebt gegeven.

De escape room is ideaal om je mee te vermaken in dit festivalloze weekend. Wees gewaarschuwd: het is best een flinke kluif, dus waarschijnlijk maak je ‘m niet in één keer af. En hulp inroepen van een paar vrienden is wellicht ook geen overbodige luxe.

Je voortgang wordt automatisch opgeslagen in je browser via cookies. Zorg dus dat je die accepteert. De spelervaring is het beste op desktop of tablet!

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.