Nile Rodgers & CHIC in 2021 naar Royal Park Live

48
Nile Rodgers & Chic - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het concert van Nile Rodgers & CHIC op Royal Park Live wordt verplaatst naar 2021. Het optreden stond oorspronkelijk voor 2020 op de planning, maar kon niet doorgaan vanwege het coronavirus.

Nile Rodgers & CHIC halen het geannuleerde optreden op Royal Park Live in op donderdag 8 juli 2021. De show van Nile Rodgers is niet het enige dat het festival in de tuin van Paleis Soestdijk heeft kunnen verplaatsen. Volgend jaar zijn ook acts als Racoon, Van Morrison en Bryan Ferry ‘gewoon’ van de partij.

Voor Van Morrison betekent het optreden op Royal Park Live 2021 dat zijn terugkeer toch doorgaat. In 2017 was hij namelijk ook te vinden op de tweede editie van het festival.

Nile Rodgers & CHIC

Nile Rodgers & CHIC hebben weinig introductie nodig. Rodgers was in 1976 de oprichter van CHIC en scoorde sindsdien hits als ‘Le Freak’ en ‘Good Times’. Ook solo was Nile Rodgers zeer succesvol. Zo was hij onder meer te horen op ‘Get Lucky’ van Daft Punk. De supersterren deden al eerder festivals aan. Zo stonden Nile Rodgers & CHIC afgelopen jaren nog op North Sea Jazz, Lowlands en Concert At Sea.

Royal Park Live 2021

Royal Park Live 2021 is een reeks zomeravondconcerten in de tuin van Paleis Soestdijk. Nationale en internationale artiesten strijken neer in de paleistuin. Elke dag speelt er één headliner en is er een uitgebreid voorprogramma. De concertreeks beleeft in 2021 haar vijfde editie. Op het affiche staan onder meer Nile Rodgers & CHIC, Bryan Ferry en Jamie Cullum. Ook Van Morrison en Racoon betreden komende zomer het podium

  • Locatie: de tuin van Paleis Soestdijk
  • Datum: 1 tot en met 10 juli 2021.
  • Tickets: vanaf €49,95
  • Voor meer info kun je op de website van Royal Park Live terecht.