Royal Park Live 2020 strikt Bryan Ferry en Jamie Cullum

Royal Park Live 2020 bevestigt de komst van Bryan Ferry en Jamie Cullum. Zij spelen begin juli in de tuin van Paleis Soestdijk.

Met de bekendmaking van Bryan Ferry en Jamie Cullum zijn de eerste namen voor Royal Park Live 2020 een feit. Bryan Ferry speelt op 2 juli 2020. Jamie Cullum geeft een concert op 5 juli 2020. De eer was aan radio-dj Gerard Ekdom om in zijn programma Ekdom in de Morgen op Radio 10 de eerste acts én de data bekend te maken. De concerten van Jamie Cullum en Bryan Ferry zijn in hetzelfde weekend als Rock Werchter 2020. Dit betekent dat we beide namen mogelijk terug kunnen zien in België.

Bekijk hier de aankondiging:

Jamie Cullum

Jamie Cullum is een Britse singer-songwriter. Hij is sinds 2003 de best verkopende jazz-artiest uit de Britse geschiedenis. In 1999 bracht hij zijn eerste album Heard It All Before uit, met een oplage van slechts 500 kopieën. Hierop coverde hij onder meer het nummer ‘High And Dry’ van Radiohead. Zijn grote doorbraak volgde in 2002 met het album Pointless Nostalgic. Sinds 2010 heeft hij een wekelijkse jazz-radioshow op BBC Radio 2. Hij was eerder al meerdere keren te zien op North Sea Jazz.

Royal Park Live 2020

Royal Park Live 2020 is een reeks zomeravondconcerten in de tuin van Paleis Soestdijk. Nationale en internationale artiesten strijken neer in de paleistuin. Elke dag speelt er één headliner en is er een uitgebreid voorprogramma. De concertreeks beleeft in 2020 haar vijfde editie. Op de vorige edities stonden onder meer acts als Damien Rice, Live, Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Tom Odell en Within Temptation op het affiche. In 2020 zullen onder andere Bryan Ferry en Jamie Cullum het podium betreden.

  • Locatie: de tuin van Paleis Soestdijk
  • Datum: 2 en 5 juli. Meer data volgen
  • Tickets: vanaf €49,95
  • Voor meer info kun je op de website van Royal Park Live terecht.
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen