Terugblik: de beste selfie-spots van Balaton Sound 2019

383
Major Kata - Rockstar Photographers

De diverse line-up van Balaton Sound is altijd indrukwekkend, maar het draait niet alleen om muziek op het Hongaarse festival. De kunst van het maken van selfies floreert namelijk aan de oevers van het Balaton meer. Wij namen vorig jaar dan ook een kijkje waar de festivalgangers hun beste Instagram-foto namen.

Het Balaton-logo:

Photo: Rockstar Photographers (Balaton Sound 2019)

Natuurlijk starten we bij de bekendste attractie; het Balaton-logo. Bij het logo werden heel het festival lang de beste plaatjes geschoten. Met name tijdens de zonsondergang werd er vol op geposeerd langs het water.

Het circus bij de main stage:

Balaton Sound
Photo: Rockstar Photographers (Balaton Sound 2019)

Het festival aan het Balatonmeer is de thuishaven voor de belangrijkste DJ’s van het moment. Daarnaast heeft het festival een eigen circus met een wat ongebruikelijke manier om jouw favoriete foto te maken. Een belangrijk aandachtspunt: zorg dat je niet van de stoel valt!

VIP bij Bacardi:

Balaton Sound
Photo: Rockstar Photographers (Balaton Sound 2019)

Dit jaar introduceerde het festival vier nieuwe VIP-zones met allemaal een eigen thema. De populairste zone voor bezoekers die een nieuwe profielfoto nodig hadden was het jungle thema. Wij snappen helemaal waarom!

Een bezoek aan de kerstman:

Photo: Rockstar Photographers (Balaton Sound 2019)

Balaton en Kerstmis lijkt op het eerste gezicht een vreemde combinatie. Het festival vindt midden in de zomer plaats en veel bezoekers besteden de middag met zwemmen en zonnen bij het meer. Wil je afkoelen dan kan dat in het bijzondere kerstdorp van het festival. Daar kun je op de foto met de kerstman of in de (neppe) sneeuw!

Het reuzenrad:

Balaton Sound
Photo: Rockstar Photographers (Balaton Sound 2019)

We bewaren het beste voor het laatst. Ons favoriete plekje voor een foto was het beroemde reuzenrad van het Hongaarse festival. Bovenin het rad zagen we onze favoriete artiesten en namen we enkele prachtige foto’s!

De kleurrijke selfie spots van Balaton Sound moeten we dit jaar helaas missen. Maar we kunnen nog steeds fabuleuze kiekjes maken! Ben jij een echte selfie king of queen? Laat jezelf dan van je beste kant zien met een goed serietje foto’s en stuur ze in via de opdrachtpagina op Festileagues. Dan verdien je ook nog eens punten en strijd je direct mee voor een hoofdprijs om van te dromen!

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.