Biffy Clyro in oktober 2021 naar Nederland

Biffy Clyro
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Biffy Clyro brengt in 2021 een bezoek aan Nederland. De Schotse band staat op 22 oktober op de planken in AFAS Live, Amsterdam.

De tournee van Biffy Clyro is onderdeel van de Europese tour die gepland stond voor het najaar van 2020. De band stelde eerder de kaartverkoop al uit vanwege het coronavirus. Nu hebben alle optredens een nieuwe datum gekregen. Een Belgisch optreden is geen onderdeel van de tournee. Voor Vlaamse fans lijkt de show in AFAS Live of Rockhal, Luxemburg, de meeste logische optie. Tickets voor het optreden in Amsterdam gaan op 4 september in de verkoop.

Het optreden van Biffy Clyro in 2021 is ter promotie van het nieuwste album; A Celebration of Endings. Deze wordt aankomende vrijdag uitgebracht en bevat onder meer de singles ‘Instant History’ en ‘Tiny Indoor Fireworks’.