Tóch nog naar Mysteryland: win tickets voor jou en 3 vrienden!

606

Mysteryland 2020 had komend weekend in alle geweld moeten losbarsten. Dat gaat natuurlijk niet door, maar als alternatief wordt ‘Mysteryland – Let’s Get High’ georganiseerd. Ter ere van dit online festival wordt een super exclusief feestje georganiseerd waar jij dankzij Fuze Tea bij kan zijn!

Kaarten voor dit unieke event kun je niet kopen en zijn alleen voor een paar gelukkige prijswinnaars. Festileaks mag 4 vrienden blij maken met een plekje op de gastenlijst! De kaarten worden aangeboden namens Fuze Tea.

Als je wint, kun je op zaterdag 29 augustus genieten van de Mysteryland vibe met acts als Fiesta Macumba Soundsystem, Vunzige Deuntjes en Franky Rizardo. Mysteryland – Let’s Get High by Fuze tea & Desperados vindt van 13:00 tot 23:00 plaats in de HEMTuin in Zaandam en is uiteraard coronaproof. In de HEMTuin vind je bovendien een speciale lichtshow én een festivalmuseum, die je ook kunt bezoeken. Echt even lekker het festivalgevoel beleven dus!

Winnen? Dit is wat je moet doen!

Wil je die 4 tickets scoren? Dat snappen we. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is hieronder een leuke motivatie achterlaten. De auteurs van het allerrrrrrrleukste bericht staan komende zaterdag gewoon tóch nog op Mysteryland! Je kunt meedoen tot woensdag 26 augustus 18:00. De winnaars krijgen die avond bericht.

De prijswinnaars worden geacht zich te houden aan de RIVM-richtlijnen, net als de organisatie dit zal doen. Bij deelname aan de competitie ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Mocht je achter het net vissen, kun je tussen 19:00 en 01:00 vanuit je woonkamer dansen en de livestream aanzetten via live.mysteryland.com. Daar check je gedurende 6 uur shows van meer dan 50 artiesten verspreid over 8 kanalen. Sommige podia zijn wel heel speciaal: die vinden plaats in een luchtballon. Let’s get high!