Advertisement

AC/DC brengt woensdag nieuwe single ‘Shot In The Dark’

Foto: Sam van Reenen

Het wachten wordt beloond. AC/DC brengt aanstaande woensdag hun nieuwe single ‘Shot In The Dark’ uit. Dit maakte de band zojuist bekend via de sociale media.

Zet je wekker komende woensdag maar om 06:00. Dan presenteren de heren van AC/DC hun kersverse single, ‘Shot In The Dark’. Eerder waren er al heel wat geruchten rondom de band. Zo konden we per ongeluk foto’s van een nieuwe video zien. Ook plaatste de groep eerder al een fragment met nieuwe muziek op YouTube.

Het laatste studio album, Rock or Bust dateert alweer uit 2014. Twee jaar later was AC/DC nog aan het werk te zien op het Festivalpark van Werchter. Deze kersverse single is het begin van de nieuwe plaat PWR UP, die uitkomt op 13 november. Wie weet koppelen de heren ook meteen een tour aan deze nieuwe muziek.

https://www.facebook.com/watch/?v=342406026981739