‘AC/DC lekt per ongeluk foto’s van nieuwe video’

8197
Foto: Sam van Reenen

Volgens Braziliaanse AC/DC fans lekte de band per ongeluk foto’s van de opnames van een nieuwe video. Op de foto’s zijn Brian Johnson, Phil Rudd, Cliff Williams en Stevie én Angus Young te zien.

Volgens de Braziliaanse website waren de foto’s korte tijd te zien op de officiële website van AC/DC. Inmiddels staan de foto’s niet meer op de website van de band, maar gelukkig zijn ze nog wel te zien.

De foto’s die nu opduiken versterken het gerucht dat er nieuws rondom AC/DC op komst is. Eerder dit jaar werd namelijk ook al gesproken over een reünie met frontman Brian Johnson. Die reünie zou gepaard gaan met een nieuw album. Ook waren er dit jaar al geruchten rondom een nieuwe tournee van het vijftal.

De laatste keer dat AC/DC te bewonderen was, was in 2016 toen de band op de festivalweide van Werchter stond. Het laatste festivaloptreden van de band stamt uit 2015. Toen was de formatie te zien op het Amerikaanse Coachella.

AC/DC

AC/DC is een van de meest succesvolle hard rock bands aller tijden. De Australische legendes zijn de bedenkers van ‘Highway to Hell’, ‘T.N.T’ en ‘Thunderstruck’. Ze staan bekend om hun fantastische live optredens en zijn niet weg te denken uit de rockcultuur. In hun 45-jarige bestaan hebben ze maar liefst 17 studio-albums uitgebracht. Het vorige album, Rock or Bust, werd uitgebracht in 2014. In 2016 was de band het laatst te zien in Nederland met de Rock or Bust World Tour.

Sindsdien zijn er steevast geruchten over een reünie die ook een nieuw album moet voortbrengen. Ook werd er in 2019 én 2020 gesproken over een nieuwe tournee van de band.